KUPUJ BEZ LOGOWANIA !!!

DELIA Żel do USUWANIA SKÓREK ekspresowy efekt 11ml

Symbol: Delia_ŻeldoUsuwaniaSkórek_Green
Dostępność: 8 szt.
14.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9.5
  • DPD Punkt Odbioru / Automat Paczkowy 9.5
  • ORLEN Paczka 9.99
  • Inpost Paczkomaty 24/7 14
  • Kurier DPD 16
  • Kurier DPD Pobranie 20
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg

DELIA ekspres. efe ŻelDoSkórek 11ml Efekt w 12dni

DELIA

Delia Cosmetics żel ekspresowy do usuwania skórek - ekspresowy efekt 11ml

- Efektywnie zmiękcza zgrubiałe skórki i ułatwia ich usuwanie.

- Nawilża i odżywia.

- Zapobiega wysuszaniu się i narastaniu skórek na płytkę paznokcia. 

- Nie powoduje przebarwień płytki paznokciowej

- Przygotowuje paznokcie do wykonania zabiegów manicure i pedicure.

- Pięlęgnująca formuła, wzbogacona o witminy A, E i F oraz aloes.

Witaminy A, E i F - odżywiają skórę wokół paznokcia, zapobiegając jej rogowaceniu. 

Aloes - nawilża, odżywia i uelastycznia skórki. 

Ekspresowy żel do usuwania skórek to profesjonalny preparat pomagający bezinwazyjnie i natychmiastowo usunąć zrogowaciałe i narośnięte na płytkę paznokcia skórki. Wypróbuj już dziś produkty do pielęgnacji paznokci z serii EFEKT W 12 DNI i Top Coat zapewniający ekspresowy działanie!

Sposób użycia: Nałożyć preparat na skórki wokół paznokci i pozostawić na ok. 5 minut. Po upływie zalecanego czasu usunąć skórki za pomocą patyczka kosmetycznego. Po zastosowaniu spłukać ręce ciepłą wodą.

Skład: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Hydroxide, Carbomer, Styrene/VP Copolymer, Sodium Dodoxynol-40 Sulfate, Glycol Distearate, Steareth-4, Re_nyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Ascorbyl Palmitate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Glycolic Acid, Lac_c Acid, Malic Acid, Citric Acid, Salicylic Acid, Tocopherol.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: